Heerlijk genieten in Duitsland

Heerlijk genieten in Duitsland

Welkom bij Varloh B&B

Welkom bij Varloh B&B

Onze
kamers

Award 2022Welkom op de sipro printingte van Bed & Breakfast “Varloh”, een prachtige villa in een bosrijke omgeving, voor een gezellig verblijf nabij het watersportgebied van Geeste (3km) en de prachtige stad Meppen (9km). Ideaal voor uw recreatieve, sportieve, culturele of zakelijke verblijf. (Link naar video)

Het appartement, op de eerste verdieping van de villa, heeft twee slaapkamers met kingsize boxspringbedden, een volledig ingerichte keuken met diverse apparatuur, een eetkamer, een woonkamer met flat screen TV, een badkamer met douche en toilet en WIFI in het hele appartement. In de badkamer is badlinnen aanwezig. U heeft een eigen dakterras met zitje met uitzicht over de mooie omgeving. Het appartement heeft oppervlakte van ca. 120 m2

Het appartement wordt ook verhuurd als B&B. U heeft dan de beschikking over een slaapkamer met een kingsize boxspringbed, een kleedkamer, een eetkamer met  koelkast, waterkoker met assortiment thee, Nespresso koffiezetapparaat met cupjes, een woonkamer met flat screen TV, een badkamer met douche en toilet en WIFI in de hele B&B. Het ontbijt wordt in de eetkamer geserveerd.

Wij bieden u een uitvalsbasis voor een korte vakantie en zorgen ervoor dat u zich thuis zult voelen.

Activiteiten
in de omgeving

Varloh & Omgeving

Varloh wordt de eerste keer genoemd in het jaar 1146. De naam Varloh is samengesteld uit FAR, hetgeen schaap betekent (Faröer =  schaapeiland) en LO, LOH ook LA wat struiken/bos betekent. Dus Varloh kan worden vertaald als een schapenweide met bos en struiken. In onze B&B heeft u een heerlijke tijd, waarbij u compleet tot rust komt en kunt genieten van alles wat Varloh en haar mooie omgeving u te bieden hebben.

Watersporten

Emsland is ook een heerlijk gebied voor watersporters. Centraal in het gebied ligt het plaatsje Geeste (3km) met het watersportgebied. Het meer van Geeste tussen Lingen en Meppen werd in de jaren 80 van de twintigste eeuw als koelwaterbekken voor de twaalf kilometer verder gelegen kerncentrale van Lingen aangelegd. Verder is de nabijgelegen Dankernsee ook zeer geschikt voor families met kinderen.

Wandelen

Tot rust komen van het drukke ritme van het dagelijkse leven en genieten in het mooie Emsland op de rustige wandelwegen. Onze B&B is centraal gelegen en grenst aan een prachtig groot bos waar prima gewandeld kan worden door dicht naaldwoud en langs uitgestrekte akkers met prachtig weidse uitzichten. Goed voorbereid op pad gaan is wel belangrijk omdat niet altijd gerekend kan worden op een goede bewegwijzering. 

Fietsen

Net over de grens en er toch even helemaal uit zijn. Dat is Emsland, het gebied in Duitsland dat aan de oostkant van de zeearm de Dollard ligt. Een gebied waar vooral fietsers en watersporters hun hart op kunnen halen. Plekken waar je alleen vogels hoort fluiten, maar ook landelijk bekende trekpleisters. Neem nou het barokke jachtslot Clemenswerth. Alleen al voor de beroemde tuinen met ster-vormige lanen zou je er heen gaan.

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK!